Ļoti intersants variants kā pagatavot malto gaļu – ietinu ar jebkuru pildījumu folijā un cepu pannā bez eļļas 20 minūtes

Gribu dalīties ar ļoti gardu un unikālu oriģinālo recepti, kas lieliski derēs jebkuram maltās gaļas veidam. Gala rezultāts būs tik sulīgs un aromātisks ēdiens, ka noteikti vēlēsieties to atkārtot!

Turklāt šajā receptē varat eksperimentēt ar dažādiem pildījumiem, kas ļaus izbaudīt jaunas un aizraujošas garšu kombinācijas!

Lasi arī: Sāls padara kafiju garšīgāku un veselīgāku: kā tas darbojas un klasiska recepte

Kā jau rakstīju, ēdiena pamatā ir maltā gaļa, kas ir ļoti labs risinājums.  Maltā gaļa ir ārkārtīgi piemērota gardām receptēm. Pirmkārt, tā ir ļoti universāla un var tikt izmantota dažādu ēdienu pagatavošanai, sākot no burgeriem un kotletēm līdz makaroniem un pildītiem dārzeņiem. Tās mīkstā tekstūra ļauj viegli sajaukt to ar citiem sastāvdaļām, radot vienmērīgu un garšīgu maisījumu.

Maltā gaļa viegli uzsūc garšvielas un marinādes, ļaujot ēdieniem iegūt dziļu un bagātīgu garšu. Šī īpašība padara to ideāli piemērotu eksperimentēšanai ar dažādām garšvielu kombinācijām un pildījumiem, piedāvājot nebeidzamas kulinārijas iespējas.

Zudušo dvēseļu diena – Ko nedrīkst darīt 7. novembrī pēc saulrieta

Šādu gaļas ēdienu var veiksmīgi pagatavot jebkuros svētkos, un viesi to noteikti novērtēs. Pasniedzot karstā veidā, tas ir sulīgs gaļas ēdiens, bet aukstā veidā tas kļūst par garšīgu gaļas uzkodu. Šo ēdienu var pilnīgi droši izmantot sviestmaizēm, kas aizstāj šķiņķi vai desu.

Mīksti un gaisīgi pīrādziņi ar bietēm. Vienkārši, ātri, veselīgi!

Mūsu mājās šis veids, kā pagatavot maltās gaļas ēdienu, ir tik iecienīts, ka pat vīrs lūdz, lai to pagatavoju kotlešu vietā, jo viņš ir ļoti iepriecināts ar šāda veida gaļu. Turklāt šis ēdiens arī izskatās pietiekami ievērojami!

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās

 

Pagatavošanas procesā ir svarīgi ievērot vairākas detaļas.

Sāksim gatavot!

Auzu pārslas aplej ar karstu pienu un traukam liek virsū vāku. Atstāj tik ilgi, kamēr pārslas ir uzsūkušas visu pienu.

Tad ņemam jebkuru iecienītāko malto gaļu, pievienojam iecienītākās garšvielas. Tomēr katru reizi var izmantot arī citas garšvielas, jo tā mainās gan ēdiena garša, gan variācijas. Šajā reizē man ir ķiploki, muskatrieksts un pipari. Auzu pārslām pievieno malto gaļu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment